Hieno otsikko. Se on muuten nyt virallista. Minä ja L. olemme pitkän harkinnan ja yksien epäonnistuneiden treffien jälkeen yhdessä. Uskomatonta. Pelottavaa. En voi uskoa. Olen sekaisin. Lalalaa, ja samalla ihan helvetin iloinen. L. on siis sellainen naurattaaja, porukan yksinoikeutettu keskipiste.
Muistuttaakohan elämäni tosiaan kuin se olisi jostain kirjasta repäisty? Hmm, pitänee miettiä. Kohta se on kuin kauhukirjasta. Se olisi hauskaa, voisin olla vampyyri tai ihmissusi. Tai vampyyrinmetsästäjä joka sitten rakastuu vampyyriin, tai toisinpäin... Mä voisin alkaa isompana elokuvaohjaajaksi! Siinä se. Eka elokuva kertoo vampyyrista ja vampyyrinmetsästäjästä, ja he rakastuvat. Ja kumpikin ovat miehiä. Oujee! Mahdollisimman paljon ilman-paitaa-ja-housuja-kohtauksia ja muuta... Jaa siitä tuleekin pornoelokuva, jos pysyteelisin siinä ideassa. Että itse vampyyri on rakastunut ja ei kuitenkaan saa rakastettuaan koska:


1.Tämä toinen on ihminne
2.Ja vielä vampyyrinmetsästäjä
3.Ja vielä mies
4.Ja saavuttamattomissa

Ouhjee, olen nero!

Mietinpä tarkkaan vaikka vielä ihan pikkuinen olenkin, miettisin sitten kun olen iso ja vahva ja kaunis ja haluttu. Mistä tuo tuli?

Kauhistus.