Jees, katsoin sen. Melkein kokonaan. Näin Redarit ja Fighterssit. T. kanssa tuli puhuttua tunti puhelimessa, erittäin mielenkiintoinen keskustelu, se puhui L. ja minä yritin saada sen tajuamaan että minua ei kiinnosta se kuin ystävällisellä tasolla. Ja neiti käsitti ystävällisellä tasolla hieman väärin.
Äiti ja isä taas tappelivat, en sitten ymmärrä miten jotkut voivat ensin tapella ja sen jälkeen olla maailman rakastuneimmat. Kai se sitten on sitä todellista rakkautta.
Onkohan todellista rakkautta tosiaan olemassa? Onko täysin rakastuneita olemassakaan? Voiko ihminen tosiaan omistautua vain yhdelle ihmiselle koko sydämestään? Mielenkiintoista, en ole tuollaisia miettinyt ennen.
Äiti kävi kysymässä että pitäisikö mennä nukkumaan. Se meni, ja isä. Mutta minä en, muusta porukasta en sitten tiedä. Mietin välillä että entä jos olisinkin adoptoitu tai jotain. Olisinko?

Huomasin muuten juuri lukevani 30STM-ficcejä halalitystä... Pelottavaa. Erittäin. Mutta kun slashia on tarjolla, luetaan vaikka Lordista. Ehkei ihan, oonhan mä yhden Lordi-slashin lukenut. Luen mitä vain ja mistä vain kunhan on slashia, pitäisi löytää uusia ficcipaikkoja. <3

Minäpä tästä menen  koisimaan. Terve.

756686.jpg

RATMin Zack on syötävä. Laitetaan uuniin paistumaan. <3