Tälläinen päivä tällä kertaa:

1.Herätään hirveässä paniikissa viittätoista vailla seitsemän ja tehdään kaikki huippunopeasti.
2.Keritään juuri ja juuri tienpäähän ennen kuin linja-auto tulee.
3.Melkein unohdetaan leimata korttini.
4.Melkein kaadutaan linkan käytävälle.
5.Saavutaan koulunpihaan ja astutaan lätäkköön, kenkä ja sukat märkinä.
6.Kävelen avojaloin, kuten avojalka-poika ja katsellaan kummasti, ainut hyvä juttu että avojalka tulee naureskelemaan ja juttelemaan, ja L. on mustasukkainen.
7.Sotken hupparini kastikkeeseen ruokatunnilla.
-tässä välissä juoksen onnistuneesti kirkossa käynnin jälkeen kauppaan ostamaan jäätelön ja mangapokkarin. Sieltä menen erinäisiin kauppoihin etsiskelemään minihametta johon isä (ihmejakyllä) antoi rahaa. Ostan sen.-
8.Juoksen Matkahuoltoon että pääsisin linkalla kotiin, kuinka ollakkaan en ehdi. Joudun siis odottelemaan parisen tuntia.
9.Aikani odoteltua tajuan että hupparia joka roikkui vyötärölläni ei ole missään.
10. Palaan vähän matkaa takasiin ja löydän sen, onnistuneesti lätäköstä.
-Lompsin kirjastoon ja löydän pari levyä ja elokuvan, palaan takaisin Matkahuoltoon, ajoissa vaihteeksi-

Sellainen päivä tänään, nyt sitten tulin koneelle kun ei jaksanut televisiotakaan katsoa, ei sieltä varmaan mitään tulisikaan. Vein siskon tikkarin, marisi että haluaa hampurilaisen ja tikkari on kusivittu, erikoinen sana. Kuvaus, ihan sama kumpi. Nauratti silti.

Kummi nauhoitti Unelmien Sielunmessun, en ole sitä vielä päässyt hakemaan. Vaikka sinne olisi voinut kävellä, mutta olisin taas myöhästynyt linkasta. Joten jos vaikka maanantaina, jossei hän tule käymään sitten viikonloppuna tai ensiviikoll tai jossemme me käy siellä.  En ole ikinä nähnyt Jared Leton näyttelevän, mutta samapa tuo. Aihe katsos oli mieleen joten tottakai se piti saada katsoa, mutta äiti ei antanut valvoa eilen. 30STM ei myöskään kolahda, kai se myöhemmin.

812361.jpg

Amerikan The Panic Channel, Japanissa samanniminen, siitä en tykkää. Tästä tosin tykkään. Dave (vasemmalta katsottuna ensimmäinen) ja Steve Isaacs (Vasemmalta toinen, herra jota väsyttää joten hän istuu) ovat erittäin syötäviä. Oli aivan pakko laittaa kuva tähän loppuun, kevennykseksi.