Äiti ei antanut vielä tänäänkään mennä ulos, no eipä se mitään. Olen siis datannut koko perkeleen päivän, kuunnellen Ismo Alankoa ja Miyvai vuorotellen, tylsää? Eääh... Sekotin ne muuten yhdessä välissä, ja Ismo alkoi kuulostaa yhdessä välissä ihan Miyavilta, siinä vaiheessa ajattelin jo että pitää pestä korvat oikein hyvin. En ole katunut tätä mustaa, en ollenkaan. Pidän tästä joka kerta enemmän kun katson peiliin. Piti mennä pesulle, mutta ei tästä mitään tule. Nukuttaakin, eikö olekkin hullua? Kello on vasta noin vähän.
Olenkohan muuten ainut täällä jolla ei ole tiettyä kategoriaa päiväkirjamerkinnöissään? Pitää tutkia asiaa, en halua olla ainut, ei haluanpa haluan olla inutlaatuinen! No ei tutkita, uskottelen itselleni että olen ainut.
L. kävi tänään, letitin sen tukkaan lettejä, tuli suloisen näköinen. Vaikka olihan se jo ennestäänkin, pakko myöntää.
Täytyy varmaan alkaa hankkiutumaan pesulle päin. Tuoli natisee kun liikun, se selkänoja siis.Onko se merkki siitä että olen pienen tähän astisen elämäni aikana istunut tässä liikaa? Kai minä sitten joudun kohtamaan inhottvan totuuden, joudun lähtemään. Lisään kuvia loppuun.

788131.jpg
Miyavi

788134.jpg
 


788137.jpg
The Kooksien Luke